Allmän kursinformation

Allmän kursinformation

Information om kursen
Kursen startar kl 09.00 och avslutar 16.00. Det ingår förmiddagsfika med kaffe/te och smörgås och eftermiddagsfika med kaffe/te och kaka.

Utrustning på kursen
Vi har moderna datorer på plats i kurslokalen. Du väljer själv om du vill använda Mac eller Windows. Om du vill får du givetvis använda egen dator på kursen.

Distanskurs ingår i priset
Efter kursen får du tillgång till en distanskurs i 6 månader för att kunna repetera kursen efteråt i lugn och ro. Innehållet i filmerna motsvarar det du lärt dig under kursdagarna. Distanskursen är på svenska och är inspelad av oss själva.

Lunch kl. 12.30 – 13.30
Lunch kan du köpa till för 70 kr/dag. Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. 

Kursmaterial
Bok går att köpa till för 400 kr. Vi använder inte boken på kursen utan den är till för att läsa i efteråt. Vi har valt att låta dig som deltagare välja att köpa till bok för att kunna hålla ett lägre pris på själva kursen. Vi vet av erfarenhet att många aldrig öppnar boken efter kursen så därför har vi bok som extra tillval.

Kursrådgivning
Är du osäker på vilken kurs som passar just dig är du välkommen att kontakta oss på telefon 08-406 00 30 eller e-post info@mediakurser.se. Beskriv dina mål med kursen och eventuella förkunskaper så hjälper vi dig att välja rätt.

Bokning
Vi rekommenderar att du bokar kursen direkt på hemsidan. Du hittar platsen för bokningar i den högra spalten här på vår hemsida genom att gå in på respektive kurssida. Du kan också boka via telefon på 08-406 00 30 eller via e-post: info@mediakurser. Skulle alla platser på kursen vara bokade meddelar vi dig inom kort och föreslår ett nytt kurstillfälle.

Kursstartsgaranti
Vi ställer inte in en kurs p.g.a. att det är få kursdeltagare anmälda. Har du bokat en kurs lovar vi att den blir av. Kommer du från en annan stad kan du boka resa och boende och vara helt säker på att det blir kurs.

Bekräftelse
Några dagar efter att du har bokat dig, får du en bekräftelse med e-post.

Faktura företag
Fakturan på kursavgiften skickas per post till den fakturaadress du angett med 30 dagars betalningsvillkor.
I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika. Bok och lunch kan köpas till om man önskar. Det beställer du i bokningsformuläret.

Faktura privatperson
Fakturan på kursavgiften skickas per e-post till den e-postadress du angett. Fakturan ska vara betald innan kursstart.
I kursavgiften ingår för- och eftermiddagsfika. Bok och lunch kan köpas till om man önskar. Det beställer du i bokningsformuläret.

Kallelse
Som en extra påminnelse får du en kallelse tre dagar innan kursen startar.

Hotell & övernattning
Behöver du boka hotellrum kan vi rekommendera:

Stockholm Globenområdet
Quality Hotel Globe som ligger några minuters promenad från kurslokalen.
Telefon 08-686 63 00. www.globehotel.se

Madeleine StenlundKontakta Madeleine vid frågor om kurspaketet. madeleine@mediakurser.se eller 0709 39 14 25

Kompetenskortet gäller 12 månader fr.o.m. inköpsdatum av kortet.

SMALL - Antal dagar: 10
Pris: 19 975:-
----------------------------------------------
MEDIUM - Antal dagar: 20
Pris: 37 995:-
----------------------------------------------
LARGE - Antal dagar: 40
Pris: 69 995:-

Spara

Spara

Spara

Kundreferenser: Försvarsmakten, Coop Sverige AB, SVT, SR, Viking Line, Astra Zeneca, SAAB, Volvo, SJ, SLL, Spendrups, Polisen, Regeringskansliet, Trafikverket, Spendrups, Tillväxtverket, Trygghetsrådet, Flertal skolor -reklambyråer -tryckerier och arkitektkontor, Ericsson, Karolinska Institutet, Nelly, SOVA, Nilsson Group, H&M, IKEA, Stockholms Universitet, Aftonbladet, DN, GP, Universal Studios, Baby Björn, IF, Länsförsäkringar, SEB, Swedbank, Nordea, Fleur De Sante, LRF, SAF, ISA och många fler

Mediakurser

Mediakurser, inne i Globen City, 1 trappa precis ovanför Dressman.

Pin It on Pinterest