meny

Distanskurs – var, när och hur du vill!

Alternativet för dig som inte har tid eller möjlighet att sitta i klassrum.

Samtliga av våra kurser kan ges helt på distans. Du kan sitta var du vill och genomföra kursen. En 2 dagarskurs på distans motsvarar ca 15-20  timmar. Det finns inga tider att passa utan du gör kursen helt i din egen takt när du vill. Du har totalt 12 månader på dig att genomföra kursen.

Så fungerar det
Kursen är inspelad i förväg så du kan lyssna på filmerna hur många gånger du vill. Det finns ett flertal övningsuppgifter som du genomför när du själv vill. Det finns inga tvång med att genomföra uppgifterna utan det är helt frivilligt. Kursen är mycket enkelt tekniskt att genomföra och kräver ingen speciell installation utan enbart tillgång till internetuppkoppling. Du kan göra kursen på en Mac eller Windows.

Övningsuppgifter
Vill du få ett diplom efter kursen krävs att du skickar in samtliga övningsuppgifter för kommentarer.

Startdatum
Du bestämmer helt själv när du vill starta kursen och efter att du har loggat in första gången har du 12 månader på dig att genomföra kursen.

Kostnad
En distanskurs kostar lika mycket som en klassrumskurs, skillnaden är bara att du har längre tid på dig med kursen och kan planera din utbildning på egen hand.

Köp distanskurs
Fyll i formuläret och ange vilken kurs du vill köpa samt vilket datum du vill starta. Strax därefter skickar vi ut inloggningsuppgifter till dig och du kan starta din kurs omgående.

Köp av Distanskurs

Registreringsuppgifter

Mediakurser Sverige AB
org nr 556883-7040
Arenavägen 55
121 77 Globen-Stockholm
08-406 00 30
info@mediakurser.se
mediakurser.se

Plusgiro: 63 37 97-6
Bankgiro: 842-6454

Mediakurser

Kontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Pin It on Pinterest

Share This