Dreamweaver Fortsättningskurs

arbeta med professionella webbsidor!

Dreamweaver Fortsättningskurs
– webbsidor utan HTML kod.

En workshopkurs som är mycket övningsinriktad mot vanligt förekommande webbarbete. Kursen leds av erfaren webbdesigner. Kursen vänder sig till dig som ska börja arbeta med hemsidor och som behöver kunna ett proffsigt WYSIWYG program och som behärskar grunderna i programmet.

Θ Dreamweaver Fortsättningskurs 2 dagar kl 09.00 – 16.00

Boka Dreamweaver Fortsättninskurs
ENDAST 3.196:- + moms (3.995:- inkl. moms)
Plats: Arenavägen 55, Stockholm-Globen
Tid: 09.00-16.00
Inga Evenemang
I kursens pris ingår tillgång till distanskurs för repetition i 3 mån, samt för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man beställa till lunch och bok extra vid bokningen. 

Kursinnehåll

  • Utgå från Dreamweavers mallar
  • Ändra i mallen & flytta div-taggar
  • Lägga till egna div taggar
  • Widgets och bildgallerier
  • Arbeta med mallar (templates) och Hotspots
  • Bygga en sida med HTML5 struktur och CSS3
  • Formulär
  • Funktioner med inbyggda beteenden (javascript)

Hur kan kurserna ha så lågt pris?

Våra kurser håller samma höga kvalitet som de kurser du hittar till dubbla priset eller mer än så. Vi kompromissar inte med kvaliteten. Kursledarna är erfarna kursledare från mediebranschen. Våra konsult-, administrations- och marknadsföringskostnader är låga. Därför kan vi erbjuda kurser av högsta klass till priser som passar alla.

Flertal grafiska kurser

”Jag har gått flera kurser på Mediakurser och är alltid lika nöjd. Jag kan direkt efter en kurs tillämpa det jag har lärt mig i mitt dagliga arbete på redaktionen.”

Marika Ireblad

Redaktör, SVT

För vem

Kursen vänder sig till alla som ska arbeta med en befintlig hemsida eller skapa proffsiga hemsidor från grunden och som behärskar grunderna i programmet.

Kursens mål

Efter kursen skall du kunna skapa mer avancerade hemsidor och vet hur man underhåller dem på ett bra sätt.

Adobe Dreamweaver och programvara

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmen Adobe Dreamweaver CC.

Workshopdator

Du kan välja Mac eller Windows på våra kurser.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Lunch, 12.20-13.30, kan du köpa till för 70 kr/dag. Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser. 

Kurslitteratur

Distanskurs i 3 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro ingår. Bok kan du välja att köpa till för 400 kr om du vill. Boken behövs inte för att genomföra kursen utan den är till för att läsa i efter kurs.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbilding och reklamproduktion.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Nästa steg

InDesign Fortsättningskurs

NÄSTA STEG I DIN KOMPETENSUTVECKLING

WordPress – skapa egna mallar

WordPress - bygg egna mallar På kursen använder vi WordPress men tar det ett steg längre och kopplar ihop WordPress med Dreamweaver för att anpassa egna teman och mallar. Θ WordPress och egna mallar. 2 dagar kl 09.00 - 16.00 Boka kursen 8.995:- + moms Plats:...

läs mer

Photoshop för tryck

Photoshop för tryck lämna trycksäkra bilder till tryck. I kursen får du lära dig hur du arbetar med bilder för tryck och hur du gör för att vara säker på att dina bilder ser ut så som du tänker dig. Inga överraskningar utan full kontroll på dina bilder. Θ 1 dag kl...

läs mer

Photoshop för webb

Photoshop för webb optimera bilder för webb och skärm Lär dig förstå hur man arbetar med nivåer, kurvor, färgbalans, skärpa, hur man sparar bilder för webb och mobila enheter på bästa sätt. Du kommer även lära dig arbeta med rörlig grafik. Θ 2 dagar kl 09.00 - 16.00...

läs mer

LinkedIn för företag

LinkedIn för företag - professionell bild av ditt företag Visa en professionell bild av ditt företag i Sociala Medier. Rekrytera nya personal, hitta nya kunder och partners och hålla koll på konkurrenterna. Θ LinkedIn för företag 1 dag kl 09.00 - 16.00 Boka kursen...

läs mer

Mediakurser

Mediakurser, inne i Globen City, 1 trappa precis ovanför Dressman.

Pin It on Pinterest