meny

Kurspaket Adobe

InDesign, Photoshop & Illustrator

InDesign Webb och interaktivitet kurs Illustrator fortsättningskurs

InDesign, Photoshop & Illustrator

Spara pengar genom att betala dina kurser i förväg och boka sedan in dig på våra ordinarie kursstarter.

Kurspaketet betalas i förväg därefter kan ni välja vilka 3 kurser ni vill gå. Ni väljer fritt bland de datum som ligger upplagda på vår hemsida. Kortet ger förmånligare priser och vi vågar säga att våra priser starkt tål att jämföras. Vill du köpa till lunch till din kursdag tillkommer det med +80 kr/dag. Böcker ingår ej i priset men kan köpas till för +400 kr exkl. moms. Kurspaketet gäller i tre år från inköpstillfället.
PRIS: 11.750 kr + moms

Så fungerar det
Efter att ni har beställt kurspaketet skickar vi er en faktura. Ni går därefter in på vår hemsida och bokar in de datum och kurser som ni vill gå (3 valfria av de som ni ser nedan). Ni anger i meddelandefältet i bokningsformuläret att ni har köpt Kurspaketet – Adobe för att undvika dubbelfakturering. Vi håller reda på dina kurser samt ditt kurspaket.

Dessa kurser kan du välja på och paketet gäller för 3 kurser:

  • InDesign Grund
  • InDesign Fortsättning
  • Photoshop Grund
  • Photoshop Fortsättning
  • Illustrator Grund

I samtliga kurser ingår även en distanskurs med inspelade videofilmer motsvarande det man lärt sig på kursen för repetition i 12 månader.

Kurspaket Adobe - 11.750 kr

Kurs InDesign Grund

”Superinspirerande lärare, roliga uppgifter, fantastiskt att få testa direkt. Väldigt bra sätt att lära sig på! Väldigt kunnig, trevlig, höll en jätterolig och givande kurs. Inga frågor kändes dumma att ställa! Mycket tålamod och gott humör!”

Susanne Skarfors

Smart Media Solutions AB

Illustrator Grundkurs

”Pedagogiskt, lagom mängd information (ingen korvstoppning), bra övningar, trevliga och oerhört kunniga kursledare. Kurseldaren var trevlig, proffsig och hjälpsam.”

Elin Drugge

Svenska kraftnät

Photoshop Grundkurs

”Supernöjd med läraren. Det var verkligen pedagogiskt och grundläggande. Fanns tid för frågor och man kände sig aldrig dum. Hela kursen var toppen, blir bara sugen på att gå fortsättningskursen. Kursledaren var fantastiskt bra. Mycket kunnig och hjälpsam. Bästa ledaren på länge.”

Angelica Nordlander

Marknad, Veidekke Bostad AB

Kurs InDesign Grund

”Jag tycker jag har fått ut extremt mycket av kursen och lärt mig otroligt mycket. Känner mig trygg i att arbeta i InDesign efter kursen. Madeleine har varit extremt pedagogisk och lätt att följa.”

Veronica Hallberg Fisher

Skåneinstallatören AB

Pin It on Pinterest

Share This