meny

Kurspaket!

Våra redan låga priser ännu bättre!

Boka dina kurser till våra ordinarie kursdatum efter att du köpt ditt kurspaket
Kurspaketet betalas i förväg därefter kan ni välja vilka kurser ni vill gå. Ni väljer fritt från de datum som finns till de olika kurserna ni har köpt. Paketet ger mycket förmånliga priser och vi vågar säga att våra priser starkt tål att jämföras. Vill du köpa till lunch till din kursdag tillkommer det med + 100 kr/dag. Böcker ingår ej i priset.

Paketet är inte låst till någon speciell person utan kan användas av alla anställda på företaget. Ni sparar mycket pengar med våra kurspaket.

Kurspaketet gäller för antal kurser och är giltigt i tre år från inköpstillfället. Köp ditt kurspaket och boka därefter de kurser du vill gå till våra ordinarie kursdatum. Du har 3 år på dig att genomföra dina kurser efter inköpstillfället.

I samtliga kurser ingår även en distanskurs med inspelade videofilmer motsvarande det man lärt sig på kursen för repetition i 12 månader.

Har du frågor om vilka kurser du behöver gå kan du alltid kontakta oss för rådgivning. Se kontaktuppgifter till höger.

Avbokningar och ombokningar vid köp av Kompetenskortet
Sker avbokning/ombokning senare än 14 dagar före start debiteras hela kursavgiften. Deltagandet kan kostnadsfritt överlåtas till annan person inom företaget.

Kontakta Madeleine vid frågor om kurser och kompetensutveckling.
e-post: madeleine@mediakurser.se
mobil direkt: 0709 39 14 25

Madeleine har arbetat som frilansare och utbildare sedan mitten av 90-talet och kan svara på alla dina frågor om utbildningar som du undrar över.

Välkommen!

Köp Kurspaket