Deltagarcitat

Deltagarcitat

Professionella kursen till bra priser utan dyra mellanhänder

Vi som arbetar på Mediakurser har arbetat med utbildning och reklamproduktion sedan tidigt 90-tal. Vi har arbetat på alla de stora utbildningsföretagen som utbildare. Idag driver vi Mediakurser där vi vill dela med oss av vår kunskap med professionella kursen till bra priser. Vi arbetar som frilansare med utbildning och reklamproduktion och har stora kunder i vårt kundregister.

Nedan ett urval av kursutvärderingar.

Kurs InDesign Grund
”Superinspirerande lärare, roliga uppgifter, fantastiskt att få testa direkt. Väldigt bra sätt att lära sig på! Väldigt kunnig, trevlig, höll en jätterolig och givande kurs. Inga frågor kändes dumma att ställa! Mycket tålamod och gott humör!”

Susanne Skarfors

Smart Media Solutions AB

Kurs Webbredaktör
”Mycket god blandning av HTML, skrivande, Photoshop och WordPress. 7 till 10 personer var precis lagom antal personer. Kursledaren Richard gick inte för fort fram, han väntade och kollade att alla hade förstått och kommit ikapp. Mycket kunnig och lugn.”

Christina Waldén

Sveriges Åkeriföretag

Kurs InDesign Grund
”Väldigt pedagogiskt och riktigt bra upplägg! Bra att man får hem stöd i form av bok och filmer på hemsidan! Kursens innehåll var helt relevant. Väldigt pedagogisk lärare.”

Alessia Catenacci

Nobis Hotell

Illustrator Grundkurs

”Jag tyckte kursen var utmärkt bra och är särskilt nöjd med att man fick en grundlig genomgång av allt. Kursens innehåll var helt relevant. Läraren var pedagogisk och bra och det var lätt att hänga med.”

Maria Larsson

Björn Borg AB

Google AdWords och Google Analytics
”Jag är särskilt nöjd med att kurserna var enkelt & tydligt förklarade av instruktören. Kursledaren var tydlig och konsekvent.”

Thomas Berg

Parkettspecialisten Bygg & Inredning AB

Kurs PowerPoint Grund
”Ökad helhetsförståelse för programmet, vilket underlättar att ta till sig kunskapen men också för att på egen hand lära sig vidare. Kursens innehåll var helt relevant.”

Josephine Lindevik

Eveko

Kurs PowerPoint Fortsättning
”Väldigt bra, lugn och pedagogisk lärare. Vi fick lära oss mycket mer än jag trodde när jag först kom. Glatt överraskad.”

Jessica Jaensson

Sollentuna kommun

Kurs Sociala Medier

”Det bästa med kursen var innehållet, bra nivå på en grundkurs. Inte för komplicerat, för mycket och rörigt. Läraren pratar tydligt har bra kunskap och är trevlig och rolig! Gör det intressant. Förklarar gärna en extra gång. Bra kursledare!!”

Annsofie Kihlgren

AJ Produkter AB

Flash annonsproduktion
”Tyckte om kursen i sin helhet. Väldigt pedagogisk och lätt att hänga med. Trevliga kursledare med mycket bra utlärningsförmåga. Kursinnehållet var helt relevant.

Niklas Hallberg

Mekonomen

Kurs Facebook för företag

"Noggrann genomgång och tydliga och relevanta delar som gav bra underlag för utveckling av Facebook. Innehållet var helt relevant. Läraren var kanon :-)."

Kim Johansson Schultz

Ansvarig Sociala Medier, Ekermann Reklambyrå

Kurs Sökmotoroptimering
”Kursen som helhet var utmärkt. Bra upplagd, snabb dag och trevligt att vi var så få på kursen. Kursens innehåll, upplägg och pedagogik var helt relevant och utmärkt.”

Thomas Gille

Webbansvarig, Skullshop

Kurs Pinterest för företag
”Kursens pedagogik var utmärkt bra och jag var särskilt nöjd med upplägget, utförandet och kursledaren. Tyckte också kursens innehåll var helt relevant för mitt arbete.”

Nathalia Svanström

Ansvarig sociala medier, Husman Hagberg

WordPress Grundkurs

"Pedagogiskt upplägg på kursen och enkelt att förstå hur WordPress fungerar. Perfekt kurs!! Inget behöver förändras. Kursledare var Duktig och kunnig, tipsar med glädje andra att gå kursen."

AnnaKarin Hamilton

Webbansvarig, Hamilton Consulting

Kurs Photoshop Grund
”En grundläggande utbildning som har gett mig verktygen för att komma igång och jobba med Photoshop. Bra pedagogiskt upplägg i lagom takt. Läraren var mycket, mycket bra! Utmärkt på att lära ut. Kursens innehåll var helt relevant.”

Cecilia Herling

Ragnsells

Kurs Trycksaksproduktion
”Jag tycker det var riktigt bra för jag hade gått en liten ”grund” i InDesign tidigare hos ett annat företag men jag fick mer förståelse nu. Denna gång var det mer om varför man gjorde vad. samt att Photoshop var otroligt värdefullt för mig eftersom jag lärde mig många små tips och trix jag inte kunde innan.”

Carolina Hjelm

SP Produktion

Kurs Photoshop för tryck
”Möjligheten att gå igenom det man själv funderat över då det fanns tid för det. Madeleine är mycket kunnig och pedagogisk. Kursens innehåll var helt relevant.”

Patricia Eresjö

Alpha Plus AB

Animate Grundkurs

”Mycket informativ, bra tempo och enkel struktur, lärt mig mycket. Härlig lärare. positiv och lyssnade på särskilda behov.”

Rebecka Behrman

Flertal grafiska kurser

”Jag har gått flera kurser på Mediakurser och är alltid lika nöjd. Jag kan direkt efter en kurs tillämpa det jag har lärt mig i mitt dagliga arbete på redaktionen.”

Marika Ireblad

Redaktör, SVT

Kurs InDesign Grund
”Bra tempo och jag känner att från att inte kunnat någonting om InDesign, nu faktiskt kan använda det på en bra nivå! Professionell, bra tempo, tydlig. Utmärkt kursledare!”

Josephine Lindevik

Evoko

Mediakurser

Mediakurser, inne i Globen City, 1 trappa precis ovanför Dressman.

Pin It on Pinterest