Photoshop Elements

bli expert på bilder!

Photoshop Elements
– proffsiga bilder enkelt

Vår bildredaktör lär dig skapa enastående bilder för webb, tryck och sociala medier. Kombinera flera bilder, ta bort objekt och retuschera foton med en komplett uppsättning professionella verktyg.

Θ 2 dagar kl 09.00 – 16.00

Boka kursen
ENDAST 5.995:- + moms
Plats: Arenavägen 55, Stockholm-Globen
Tid: 09.00-16.00
Inga Evenemang
I kursens pris ingår tillgång till distanskurs för repetition i 3 mån, samt för och eftermiddagsfika. Om man vill kan man beställa till lunch och bok extra vid bokningen. 

Kursinnehåll

 • TEORI – Digitala bilder
 • Arbeta i snabbredigeringsläget
 • Spara för tryck, fotolabb, utskrift, webb och e-post
 • Skapa svartvita bilder med gammaldags känsla
 • Nivåer, färgjustering & skärpa, skuggor & högdagrar
 • Fixa hudtoner, färger & byta färger
 • Klonstämpeln, markera och göra bakgrunden oskarp
 • Lager & lagerpaletten, justeringslager
 • Textverktyget
 • Markeringar, övertoning och byta bakgrund
 • Kreativa verktygen, oskärpa, svamp och skugga
 • Filter
 • Arbeta med den smarta penseln
 • Arbeta med former

Kurs Photoshop Elements
”Kursens pedagogiskt och upplägg var utmärkt! Fick ”privatlektion”. Mycket uppskattat.”

Lisa Adeborn

Almi Företagspartner

För vem

Kursen är för alla som ska arbeta med Photoshop och bilder för webb, tryck, sociala medier eller andra enheter. Du kanske arbetar som marknadsassistent, originalare, projektledare eller studerar och behöver lära dig världens mest använda bildredigeringsverktyg – Adobe Photoshop. 

Kursens mål

Du kommer att få full kontroll över dina bilder och arbeta med dem på rätt sätt så att de ser bra ut i olika medier. Du kommer att förstå vikten av att spara i rätt filformat, upplösning och hur du redigerar dina bilder för bästa resultat. Du kommer också få full kontroll på alla verktyg, paneler, markeringar, lager och färginställningar.

Photoshop Elements och programvara

På kursen använder vi alltid den senaste versionen av programmet Adobe Photoshop Elements men du kan även tillgodogöra dig kursen om du använder Photoshop Elements 12, 13 och 14.

Workshopdator

Du kan välja Mac eller Windows på våra kurser.

Antal deltagare

Max antal deltagare på våra kurser är endast 8 personer.

Kursinformation

Fika för och eftermiddag ingår i priset. Lunch, 12.20-13.30, kan du köpa till för 70 kr/dag. Det finns flera rätter att välja mellan, vegetarisk och glutenfritt. Föredrar du att äta på egen hand finns det gott om restauranger i Globen City med bra priser. 

Kurslitteratur

Distanskurs i 3 månader för att repetera kursen efteråt i lugn och ro ingår. Bok kan du välja att köpa till för 400 kr om du vill. Boken behövs inte för att genomföra kursen utan den är till för att läsa i efter kurs.

Kursledaren

Alla våra kursledare arbetar aktivt som frilansare både med utbildning och reklamproduktion.

Har du frågor?

Om du undrar över någonting är du välkommen att kontakta oss på telefon 08 406 00 30 eller info@mediakurser.se

Photoshop för tryck

Photoshop för tryck lämna trycksäkra bilder till tryck. I kursen får du lära dig hur du arbetar med bilder för tryck och hur du gör för att vara säker på att dina bilder ser ut så som du tänker dig. Inga överraskningar utan full kontroll på dina bilder. Θ 1 dag kl...

läs mer

Photoshop för webb

Photoshop för webb optimera bilder för webb och skärm Lär dig förstå hur man arbetar med nivåer, kurvor, färgbalans, skärpa, hur man sparar bilder för webb och mobila enheter på bästa sätt. Du kommer även lära dig arbeta med rörlig grafik. Θ 2 dagar kl 09.00 - 16.00...

läs mer

Illustrator och logotyper

Illustrator och logotyper företagets ansikte utåt I den här kursen lär du dig att skapa logotyper på många olika och populära sätt. Vi pratar också om varför vissa logotyper är mer framgångsrika än andra. Du får också lära dig vikten av enkelhet när det gäller att...

läs mer

Mediakurser

Mediakurser, inne i Globen City, 1 trappa precis ovanför Dressman.

Pin It on Pinterest