meny

Hur kan Mediakurser hålla så låga priser?

Betyder Mediakursers låga priser att kurserna är sämre eller att du får lära dig mindre?

Vi tycker att du t.o.m. får mer hos oss. Våra kurser håller samma höga kvalitet och innehåll. Hos oss ingår det också distanskurs på köpet. Du väljer Mac eller Windows. Och kursstartsgaranti. Jämför gärna oss med andra.

Låga priser
Låga omkostnader gör det möjligt att hålla låga priser. Men vi sparar inte in något på våra lokaler, utrustning eller kursernas innehåll. Anledningen till att vi kan hålla så låga priser beror på hur vi är organiserade.

Mediakurser ägs och drivs av kursledarna själva. Kursledarna administrerar sina egna kurser. Vi har inga extra kostnader för konsulter, administration eller annan personal.

Jämför oss gärna
Vårt kursinnehåll är lika omfattande som du hittar hos andra. De flesta kursföretag hyr in sina kursledare till kurstillfället. Våra kursledare har också varit inhyrda till flera andra kursföretag, så de vet att kursernas innehåll på Mediakurser allra minst motsvarar vad du hittar hos alla andra, för priser som ibland är mer än de dubbla än våra.

Distanskurs på köpet
Det är inte lätt att komma ihåg allt man lär sig på några intensiva dagar i klassrummet och det är mycket vi går igenom. Därför ingår det en distanskurs på köpet till nästan alla våra kurser. När du kommer hem efter kursen kan du i lugn och ro logga in på kursportalen och titta på filmer för att repetera allt du lärt dig i klassrummet. Du kan se filmerna både på dator, läsplatta eller mobiltelefon.

Kursstartsgaranti
Vi lovar att kursen blir av oavsett deltagarantal. Vi ställer inte in kurser p.g.a för få deltagare. Så du slipper få ett meddelande om att kursen är inställd någon vecka innan kursstart. Därför kan du säkert planera in tid för kursen, boka eventuella tåg eller flygbiljetter och boende.

Windows eller Mac – du väljer
När man ska lära sig något nytt behöver man koncentrera sig på det som är viktigt. Därför kan du själv välja om du ska använda Windows eller MacOS på våra kurser..

Lägg till bok och lunch om du vill
Av erfarenhet vet vi att många aldrig öppnar den dokumentation i form av bok som man brukar få i samband med kursen. Hos oss väljer du själv om du vill ha en bok eller inte. Vill du ha en bok kan du lägga till det extra när du bokar till självkostnadspris. Även eventuell lunch lägger man till extra när man bokar. Det ingår för och eftermiddagsfika i kursens pris.

Våra kursledare är mediaproducenter
Våra kursledare arbetar inte bara med utbildning utan blandar kurser med reklam och medieproduktion. Därför bygger kursinnehållet på det man verkligen behöver kunna när det är dags att använda sina kunskaper i verklig produktion. I de kursutvärderingar vi gör efter våra kurser får våra kursledare alltid mycket goda omdömen från nöjda kursdeltagare.

Ännu bättre priser med kompetenskortet!
Kompetenskortet gäller 12 månader fr.o.m. inköpsdatum av kortet.
madeleine-stenlundKontakta Madeleine vid frågor om kurspaketet
E-post: madeleine@mediakurser.se
Mobil: 0709 39 14 25
———————————————-
SMALL – Antal dagar: 10
Pris: 19 975:-
———————————————-
MEDIUM – Antal dagar: 20
Pris: 37 995:-
———————————————-
LARGE – Antal dagar: 40
Pris: 69 995:-
———————————————-

NÅGRA AV VÅRA POPULÄRA KURSER

Kurser InDesign Stockholm

InDesign Grund

Nästa steg efter Photoshop Grund kurs kan vara en InDesign Grund Kurs där du lär dig layout och att skapa trycksaker.

läs mer om InDesign Grund Kurs

WordPress Grundkurs

WordPress Grundkurs

Nästa steg efter Photoshop Elements Grundkurs kan vara en kurs i WordPress där du lär skapa webbsidor från grunden i världens populäraste CMS system.

läs mer om WordPress Grund Kurs

kurser Google adwords

Google AdWords

Nästa steg efter Kurs Google Analytics kan vara en kurs i Sökmotoroptimering där du lär dig anpassa din webbsida för att få den att synas i Google.

läs mer om Sökmotoroptimering Kurs